Plaats nu GRATIS jouw OPROEP!

Tjatcontact.nl

Plaats jouw oproep
Plaats oproep Members login

Oproep van Affinity

Relatie: Vertel ik later
Vervoer: Vertel ik later

Haar oproep: Nou... weet jij hoe jij een geil poesje moet klaarspelen? Lekker verwennen en mij tot in de zevende hemel brengen? Waar wacht je dan nog op? Kom me maar lekker nemen.

Gevonden oproepjes
Weergave
  Overzicht
  Lijst
Geen resultaten

Recente oproepjes

Plaats jouw oproep

logo

Oproepjes nu online - selecteer een oproep en reageer gratis!

logo

Oproep van de dag

21 april 2018

DianaEmmeloord

Oproep van DianaEmmeloord
Geplaatst op 25-06-14 - 09:43

Leeftijd: 45 jaar
Woonplaats: Emmeloord

Haar oproep: Ik zoek niet speciaal iets, ik kan geen eisen stellen want ik wil het namelijk graag ondervinden, Lijkt het je leuk dit met mij aan te gaan dan hoor ik graag iets van jou!

logo

Oproepjes in de buurt

Oproepjes in: Nederland & België

map Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Flevoland Flevoland Groningen Groningen Groningen Zuid-Holland Zuid-Holland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Utrecht Limburg Noord-Brabant Drenthe Gelderland Overijssel Het Brussels Hoofdst West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Henegouwen Vlaams-Brabant Waals-Brabant Namen Luxemburg Luik Limburg_be Antwerpen
logo

Online profielen

# online profielen

Tegenwoordig is internet niet meer weg te denken uit onze dagelijkse bezigheden, en zijn we per dag gemiddeld wel een paar keer online. Dit kan zakelijk zijn, maar ook onze sociale contacten houden we massaal online bij. Dit is niet zo vreemd als je je bedenkt dat wij Nederlanders hier gemiddeld 2 uur per dag aan besteden. Online chatten via Tjat contact neemt van deze tijd zeker een groot deel in beslag. Chatten is niet alleen een hele leuke bezigheid, maar houdt je ook op de hoogte van alles wat er om jou heen gebeurd. Zo kan je chatten via verschillende soorten chatsites, maar ook via forums of andere communities. Online chatten is leuk, maar er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen en mogelijkheden wat chatten jou kan bieden. Wat zijn bijvoorbeeld bekende chatsites waar je mensen kan ontmoeten? En waar moet je op letten als je gaat chatten met vreemden en onbekenden?

Nieuwe mensen ontmoeten via chatboxen. Hoe werkt dat eigenlijk?

Nieuwe mensen ontmoeten kan je natuurlijk doen op straat, op de markt of tijdens het uitgaan. Maar wat is er nou leuker om dat te doen in jou eigen vertrouwde omgeving? Mensen ontmoeten via chatboxen gaat niet alleen veel sneller, maar het geeft jou ook nog eens de mogelijkheid om veel meer mensen te kunnen ontmoeten dan dat je in het dagelijks leven tijd voor zou hebben. Chatboxen zijn daar prima geschikt voor. Een chatbox is simpel gezegd een afgesloten ruimte waarin mensen met elkaar kunnen praten over hun (vaak gelijke) interesses. Als je mensen wil ontmoeten via chatboxen, dan kan je er dus vanuit gaan dat de mensen die lid zijn van deze chatbox ook geïnteresseerd zijn in het maken van vrienden en het ontmoeten van mensen. Zie het als een gezellig café waar dezelfde soort mensen bij elkaar komen om lekker te kletsen en elkaar beter te leren kennen.

Ik wil graag chatten in een chatroom. Wat houdt dat precies in?

Chatten in een chatroom is vooral heel leuk en gezellig. Maar hoe gaat dat nou precies in zijn werk? Een chatroom betekent eigenlijk niets meer dan een kamer waarin je kan kletsen. Een chatroom kan open of gesloten zijn. Eigenlijk is dit een soort feestje wat toegankelijk is voor iedereen, of een besloten feestje voor een bepaald aantal mensen. De gesloten chatroom moet je vaak downloaden. Hier heb je de mogelijkheid om lekker te kletsen en te chatten met mensen die je zelf uitkiest, of in jou persoonlijke contactlijst staan. In een gesloten chatroom kan dus niet iedereen zomaar contact met jou opnemen. Een open chatroom is toegankelijk voor iedereen. Hier vind je meestal verschillende soorten rubrieken waarin je een chat kan beginnen. Natuurlijk heb je hier ook de mogelijkheid om privé chat berichten aan een persoon te versturen.

Waar moet ik op letten als ik wil chatten met vreemden en onbekenden?

Zoals ook in onze maatschappij, moet je op internet voorzichtig zijn met het delen van gevoelige informatie. Chatten is een leuke bezigheid, maar helaas vinden we ook hier mensen die andere bedoelingen hebben dan een leuk praatje online. Maar hoe kan je nou veilig chatten met vreemden en onbekenden? Nieuwe online vrienden maken betekent dat je altijd eerst gaat chatten met de voor jou nog vreemde en onbekende mensen. Logisch toch? In een chatbox of een chatroom heb je altijd de mogelijkheid om een nickname te gebruiken, oftewel een soort pseudoniem voor jou eigen naam. Als je iemand nog niet zo goed kent, dan is dit zeker aan te raden. Wil je gezellig chatten en merk je dat de voor jou vreemde persoon hele andere bedoelingen heeft? In een chatroom of een chatbox heb je altijd de mogelijkheid om een persoon te blokkeren. Deze kan jou dan niet meer benaderen en jou geen berichten meer sturen. Deel ook geen gevoelige informatie als je deze persoon niet of nauwelijks kent. We gebruiken immers allemaal een nickname en niet iedereen heeft altijd goeds in zijn of haar zin! Bovenal is het chatten met vreemden en bekenden vooral heel leuk, en een perfecte manier om nieuwe vrienden te maken.

Ik wil graag chatten zonder een registratie. Is dat makkelijk?

In de wereld van internet en online chatten, is het heel begrijpelijk dat een gebruiker anoniem wil blijven. Dit heeft niets te maken met het feit dat deze persoon niet wil onthullen wie hij/zij is, maar sommige mensen zijn gewoonweg erg gesteld op hun privacy. Dit is helemaal niet erg want chatten zonder registratie is namelijk heel makkelijk. In de meeste gevallen heb je in een chatbox of chatroom zonder registratie bijna dezelfde functies tot je beschikking dan dat je wel een geregistreerd chatter bent. Je kan gewoon lekker kletsen met de mensen die jij graag wil ontmoeten, zonder dat je daarbij jou complete personaliteit bloot hoeft te geven. Je kan dus gewoon lekker kletsen en nieuwe mensen ontmoeten zonder je te hoeven registreren. Chatten zonder registratie is dus makkelijk om te doen, en daarbij blijf jij volledig anoniem.

Chatten, tjat en tjatten? Ontdek hoe leuk online praten met elkaar kan zijn!

Hoe je het ook wil noemen, online kletsen met elkaar blijft een leuke bezigheid. Door te tjatten met mensen in een chatroom of een chatbox, leer je elkaar beter kennen zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft. Je kan je vast wel voorstellen hoeveel tijd het in beslag neemt als je al deze mensen persoonlijk zou moeten ontmoeten? Door middel de tjat heb je de mogelijkheid om veel meer nieuwe vrienden te maken dan waarvoor je in het dagelijks leven tijd zou hebben. Daarbij zit je comfortabel in jou eigen omgeving, en klets je alleen wanneer jij daar zin en tijd voor hebt. Een groot voordeel van tjatten is dat dit vaak geheel gratis is. Ook als je geen geregistreerd lid bent! Een tjat gesprek voeren met iemand is dus in feite ook nog eens veel goedkoper dan het verzenden van een sms of een afspraakje in een restaurant.

Bekende chatsites. Hoe kenmerken deze zich?

Er zijn nogal wat chatsites in Nederland, laat staan wereldwijd. De meest bekende chatsites kan je herkennen doordat deze ten aller tijden jou privacy respecteren.Dit is van het grootste belang omdat je toch gesprekken gaat voeren op het wereldwijde web.Jou gegevens zijn dan ook veilig bij deze sites, en worden niet doorverkocht. Registreren is op de meeste grote chatsites gratis en makkelijk. Hierdoor hoef jij dus niet direct alles bloot te geven van jezelf. Deze chatsites hebben een groot aantal leden met verschillende soorten interesses, dus er is altijd wel een chatbox of een chatroom die past bij jou. Zo kende we vroeger MSN als een van de grootste chatsites van Nederland, maar nu is het aanbod vele malen groter en uitgebreider via onze tjat en contact site.

Ik wil graag singles ontmoeten online. Kan ik chatten met singles?

Ja dat kan! Tegenwoordig is er een groot aanbod van chatsites waar single mensen elkaar kunnen ontmoeten. Dit is heel handig doordat je op deze manier veel meer mensen kan ontmoeten dan bijvoorbeeld tijdens een avondje stappen. Doordat je chat op een chatsite met singles, weet je zeker dat iedereen hier ook voor open staat. De weg om vrienden te maken en misschien wel om een nieuwe liefde te vinden ligt dus geheel open! Chatten met singles is helemaal van deze tijd. Zo kan je makkelijker en dieper ingaan op de interesses van degene die je beter wil leren kennen, zodat je uiteindelijk ook beter weet of deze single ook echt bij jou past. Je kan tijdens het chatten met singles ook veel meer vragen dan dat je zou kunnen tijdens een afspraakje. Vaak ben je hiervoor al een klein beetje nerveus omdat je diegene voor het eerst gaat ontmoeten, laat staan dat je er een fijn gesprek mee zou kunnen voeren. Chatten met singles kan dus ook vanuit het comfort van jou huis.

Anoniem chatten. Hoe werkt dat?

Anoniem kletsen en tjatten met mensen in een chatroom of een chatsite heeft een aantal voordelen. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om liever anoniem te blijven, en dat is jou goed recht. Een reden om anoniem te blijven kan zijn omdat jou thuissituatie daarom vraagt, of omdat je opzoek bent naar een spannend gesprek zonder dat je wil dat iedereen dat gelijk weet. Anoniem chatten wordt door de meeste chatsites wel aangeboden, en dat is voor sommige mensen een geruststellende gedachte. Jou identiteit wordt tijdens het anoniem chatten dus niet bekend gemaakt. Zo kan je dus ongehinderd jou ervaringen en misschien wel dromen delen, zonder dat de ander precies weet wie je bent. Ook een leuke bijkomstigheid van chatten in de anonimiteit is dat je niet direct wordt beoordeeld op uiterlijk door middel van een profielfoto. Bij het anoniem chatten is deze namelijk niet zichtbaar. Zo moet jij of iemand waarmee je wil chatten, op jou innerlijke afgaan en dat zeker een interessant gesprek (Tjat) opleveren.
Over Tjatcontact.nl | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Helpdesk | Prijs | FAQ Voorwaarden | FAQ | Helpdesk

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.